Hoera, VINT Soest is VINT Amersfoort!

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Hoera, VINT Soest is VINT Amersfoort! | 11 september 2017

Well helloooooo VINT Amersfoort, it’s very nice to meet you! Want man, wat ben ik blij met je! Jaren geleden maakten de husband en ik een roadtrip. Vergeet de westkust van Amerika, wij reden door het Eemland… Ook mooi! In Soest reden we per ongeluk tegen een prachtige oude zuivelfabriek aan. Ik zag een bord hangen waarop woorden stonden als Vintage en Design. Je snapt dat we bijna een ongeluk veroorzaakten. Maar he, jij zou ook acuut stoppen toch?

Sindsdien stond er regelmatig een ritje naar Soest op het programma want in die oude zuivelfabriek zat VINT. The place to be voor vintage, design en industriele meubels. Voor een flinke dosis interieur inspiratie, maar in mijn geval ook vaak voor een berg inpulsaankopen. Die overigens nog steeds staan te stralen in mijn huis. Dus voor die zure matten die altijd jengelen dat je je aankopen goed moet overdenken, neem eens een kijkje bij VINT 😉

VINT was een van mijn favoriete snuffelplekjes, al was het alleen al door al die verschillende ondernemers die bezig zijn met hun passie. Maar Martine, waarom praat je nu steeds in de verleden tijd? Dat zal ik vertellen, want mijn verdriet was groot toen mij het bericht bereikte dat VINT Soest ging sluiten. Say what?! Gelukkig waren mijn tranen nog niet gedroogd of ik hoorde alweer goed nieuws. VINT verhuist naar ons aller keistadje!

Was de fabriek in Soest al groot, VINT Amersfoort is maar liefst drie keer zo groot! In de nieuwe loods aan de Nijverheidsweg-Noord 74 vind je dan ook 1260 vierkante meter potentiele ‘lievelings’.  Afgelopen zaterdag opende deze nieuwe aanwinst van Amersfoort haar deuren en ik kan je vertellen. Een bezoekje is meer dan de moeite waard! Al ben ik niet verantwoordelijk voor die stukgeslagen spaarpot..

VINT Amersfoort is woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en vanaf 1 oktober is ook de lunchroom in de ‘indoor’ glazen kas geopend!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.