Meet De FixieBrothers!

Winkelen | 2 reacties | 12 mei 2017

Hier bij Rock this City zijn we gek op inspirerende personen (en op chocola, maar dat is weer een ander verhaal). Van die mensen die je spreekt waarna je direct zin hebt om zelf aan de slag te gaan. Kun jij vandaag wel zo’n shotje inspiratie gebruiken? Maak dan gauw kennis met Tamor van de Fixiebrothers!

Jaren geleden had niemand -en zeker Tamor zelf niet- kunnen vermoeden dat hij as we speak een succesvol ondernemer zou zijn. Een succesvol wielrenner lag meer in de lijn der verwachting aangezien Tamor daar op professioneel niveau mee bezig was. Maar wat doe je als een ongeluk een einde maakt aan je droom? Precies, dan ga je op de bank zitten eten en kom je tig kilo aan.. en je komt er pas weer van af wanneer je besluit te luisteren naar een goede vriend die in Denemarken zit. Die zegt namelijk dat Tamor er hoognodig even tussenuit moet en dat blijkt precies wat hij nodig heeft..

In Denemarken kijkt Tamor zijn ogen uit. Niet alleen naar al die mooie vrouwen, maar ook naar al die toffe hippe fietsen en de healthy lifestyle die o-ve-ral is. Gedurende dit tripje vindt Tamor niet alleen zichzelf terug, maar ook een nieuwe passie! Terug in Nederland slaan Yannick en Tamor de handen ineen en de FixieBrothers zijn een feit!

De FixieBrothers ontwerpen en bouwen fietsen perfect afgestemd op de toekomstige eigenaar. Of je nu gaat voor een strakke en snelle ‘The Genius’ of een classy matte ‘The Operator Ladies’, er is altijd een enorme hoeveelheid opbouwmogelijkheden. Weet je in ieder geval zeker dat niet half Amersfoort op hetzelfde kekke fietsje rijdt 😉

Omdat de FixieBrothers inmiddels alweer een aantal jaartjes meedraaien en toffe grote opdrachten binnen halen, bijvoorbeeld voor StayOkay hostels, werd het tijd voor een ‘echte’ fietsfabriek op de Isselt (Xenonweg).

En dat de fietsen hem in het bloed zitten blijkt wel uit het feit dat Tamor ook nog eigenaar is van Fietsenreparateurs BROERS. Niks geen morsige mannetjes die je veel te veel laten betalen in een stoffig, donker hol. Maar wel een mooie, lichte werkruimte en niet geheel onbelangrijk eerlijke en transparante tarieven. En het allerbeste? De gratis haal-en breng service natuurlijk! Overdag meld je online je lekke bandje aan en net als jij lekker onderuit zakt voor een toffe Netflix serie, wordt je stalen ros aan huis opgehaald (tussen 18:00 en 21:00). En wat denk je? De volgende dag alweer netjes thuis bezorgd he… Dat noem ik nog eens service!

Naast fietsenkunstenaar is Tamor geboren en getogen in Amersfoort dus kunnen we natuurlijk niet vertrekken zonder te vragen naar zijn hotspots. De grootste kans om Tamor een keer tegen het lijf te lopen heb je bij Livingstone Coffee, na een prachtige wandeling door ons mooie stadspark of op het festival Lepeltje Lepeltje!

Benieuwd naar de toekomstplannen van Tamor en de FixieBrothers? Dat komt goed uit want vanaf nu gaat Tamor je hier regelmatig op de hoogte houden dus to  be continued…

Reacties