OWNED BY

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor OWNED BY | 26 september 2017

Amersfoort barst van de creativiteit, dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. En soms loop je er bij toeval tegen aan. Zo was ik vorige week te gast bij Linda. In eerste instantie om haar (heel erg toffe!) interieur te fotograferen voor een ‘Binnenkijker bij’. Een van de leukste dingen is natuurlijk om ongeneerd bij iemand naar binnen te koekeloeren. Zo ontmoet ik de leukste mensen en hoor ik de meest inspirerende verhalen. Daarvoor ben ik bij Linda aan het juiste adres. Op haar ruime zolder zit namelijk het ‘hoofdkwartier’ van haar onderneming ‘OWNED BY‘!

In haar atelier maakt Linda de mooiste producten van leer, voorzien van een persoonlijke touch door middel van een tekst naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je van een notitieboek met je naam, of die van iemand anders. Een stoere gymtas of een paspoorthoes met mooie quote? Ik ruik het perfecte ‘december’ cadeau. Heb je die vast in the pocket 😉

Er is ontzettend veel mogelijk als je specifieke wensen hebt met betrekking tot de teksten, het materiaal of de afwerking. Groot voordeel is namelijk dat Linda alles zelf maakt en dus is ‘The sky the limit’. Sorry, maar het werkt een beetje besmettelijk al die quotes ;). Als je rondsnuffelt in Linda’s atelier merk je direct dat hier een dame met een visie aan het werk is. Vakmanschap gecombineerd met passie, daar komen vaak de mooisten dingen uit en geloof mij dat je hier hebberig van wordt..

Ik zou zeggen, neem gauw een kijkje bij OWNED BY en laat je verrassen! Maar niet mij de schuld geven als je niet kunt kiezen natuurlijk. En wat betreft de rest van Linda’s interieur? To be continued…..;)

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.