PeetPlukt, lekkere losse bossen en meer….

Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor PeetPlukt, lekkere losse bossen en meer…. | 19 juni 2017

Je hebt groene vingers of niet en ik behoor duidelijk tot de laatste categorie. Een gat in mijn hand heb ik dan weer wel, maar dat is een ander verhaal. Neemt niet weg dat ik dol ben op verse bloemen in huis. Nu heb je de standaard bossies met een chrysantje hier en een takje daar of je hebt de echte eyecatchers. Prachtige wilde bossen met verschillende bloemen die samen een perfect afgestemd geheel vormen. En voor dat soort bossen moet je bij PeetPlukt zijn!

Peet is al van kleins af aan bezig met styling, bloemen en tuinen en tijdens een mini-sabbatical besloot ze dat het eindelijk tijd was om daar wat mee te gaan doen. Naast haar baan voor een goed doel startte ze met PeetPlukt. Spannend maar vooral heel erg inspirerend. Nu lijkt het misschien makkelijk om zo’n mooie bos te creëren maar ik kan je uit ervaring vertellen, dat is het zeker niet. Ik heb heel vaak beteuterd naar mijn homemade boeket staan kijken en inmiddels besloten dit over te laten aan de pro’s. Omdat Peet de techniek van het bloembinden goed onder de knie wilde krijgen deed ze de verkorte opleiding in bloemenwalhalla Aalsmeer. Daar merkte ze al snel dat ze op een andere, veel lossere, manier bossen maakte en tadaaaaa de PeetPlukt stijl was geboren.

Sinds april van dit jaar heeft PeetPlukt een vaste plek gevonden bij storystore BLUR your life (waarover meer in dit artikel). PeetPlukt staat inmiddels niet alleen meer voor bloemen maar ook voor bijzondere planten, handgemaakte vaasjes van keramiste Hella Duijs en de ‘One of a Kind’ botanische wandbordjes en kaarten van kunstenares Maartje van den Noort.

Elke derde vrijdag van de maand vind je bij BLUR de losse PeetPlukt bossen (reserveren die hap!) en wekelijks leuke losse bloemen en takken die het prachtig doen in een leuke fles of vaas. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Speciaal voor de lezers van Rock this City heeft Peet nog een primeur:

Op zondagmorgen 9 juli geef ik de workshop Flowers & Waffles bij BLUR. Je leert o.a. hoe je een leuk los veldboeket maakt en hoe je deze goed op een vaas zet. Na de workshop gaat je bos met de vaas natuurlijk mee naar huis. Naast bloemen word je ook verwend met allerlei BLUR lekkernijen (de wentelteefjes en wafels zijn inmiddels wereldberoemd in Amersfoort), koffie en thee. Meer weten? Vraag er naar bij BLUR of kijk op Facebook!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.