Meet sara.anne studio!

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Meet sara.anne studio! | 15 juni 2018

Oh, dat huis van mij is dus nooit af. En dan doel ik natuurlijk niet op die ellendige houten kozijnen die wel een likje kunnen gebruiken. Nope, mijn hartje gaat pas sneller kloppen van al het interieurleuks dat ik tegenkom. Mooie kussens op de bank, fijne geurkaarsen die een subtiele geur verspreiden in plaats van je acuut tuberculose te bezorgen en een persoonlijke favoriet, mooie dingen aan de muur. Dat laaste is namelijk een makkelijke instant manier om je huis een mini metamorfose te geven. Super handig voor mensen als ik, die het liefst elke maand de boel omgooien ūüėȬ†In mijn eeuwige speurtocht naar mooie prints kwam ik sara.anne studio tegen.

sara.anne studio

Deze 26-jarige creatieve Amersfoortse maakt de prachtigste dingen, of het nu gaat om illustraties, portretjes, kaarten of andere papergoods. En daar wordt niet alleen Sara heel erg blij van, maar wij ook! Zachte kleuren en lieve ontwerpen zijn de rode draad door de ontwerpen van Sara en zeg nu zelf, dit wil jij ook!

Waar wij in het bijzonder heel erg enthousiast van worden zijn de custom made portretjes die Sara maakt. Het concept is simpel, je stuurt een foto per mail en aan de hand daarvan maakt Sara in haar kenmerkende stijl een portret. Deze ontvang je digitaal zodat je zelf kunt beslissen voor welk papier en formaat je gaat en er ook meerdere kunt afdrukken (mocht je heel narcistisch zijn aangelegd ;))

Uiteraard is het mogelijk om een portret met meerdere personen te laten maken, als verrassing voor je liefje bijvoorbeeld of als je je hele gezin eens op een andere manier wilt vereeuwigen. En wat dacht je van je huisdier, die kan er natuurlijk ook gewoon bij. De mogelijkheden zijn eindeloos en je hebt al een portretje vanaf ‚ā¨ 31,50! Je snapt dat ik zelf ook niet meer kon leven zonder een echt sara.anne studio portret en joe, wat ben ik blij met het resultaat! Een persoonlijke touch aan mijn zeer geordende (kuch, voor de foto dan) werkplek.

Hoe Sara tot al dit leuks kwam? Naast haar werk op een tijdschriftredactie had ze de behoefte om mooie dingen voor zichzelf te maken en daarom startte ze mid-2016 de studio. Gewoon vanuit huis, haar eigen plekje met alles wat ze leuk, maar vooral ook mooi vindt. Het sluit perfect aan bij haar liefde voor print en papier. Niets fijner dan een mooi vormgegeven blad en heerlijk bladeren, ontspannen en inspiratie opdoen.

 

Mijlpaalkaarten

Sara hoopt dat haar werk iets positiefs uitstraalt, want dat is iets wat ze graag wil bereiken; een klein lichtpuntje zijn. Haar ultieme doel? Een glimlach! Wij zeggen missie geslaagd! En pssst, kindje op komst? Sara heeft hele toffe mijlpaalkaarten gemaakt. Ik zeg nu op die kraamlijst zetten ūüėČ

Bij sara.anne studio vind je alle kaartjes en posters met door Sara ontworpen illustraties. Maar je hebt ook de mogelijkheid om iets geheel persoonlijks te krijgen. Sara vindt het namelijk ontzettend tof om s√°men met iemand iets moois te cre√ęren, iets wat helemaal bij je past. Op sara-anne.nl en op Instagram ¬†vind je meer van Sara’s werk!

Fotocredits

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.

ÔĽŅ