Wonen voor jou!

Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Wonen voor jou! | 5 mei 2017

Je huis is nooit af toch? Dat zeg ik tenminste altijd tegen mezelf als ik weer eens aan het schuiven sla met de meubels of los ga met nieuwe kussens op de bank. Ik weet dat niet iedereen er zo over denkt bij mij thuis (kuch..de man..kuch) maar ik vind het zalig en blijf me erover verbazen hoeveel verschil een paar accessoires kunnen maken. Wie daar alles vanaf weten zijn Marlies en Sandra, twee ondernemende rasechte Amersfoortse zussen die samen Wonen voor jou runnen. DE plek voor handgemaakte en vintage items voor interieur en kinderkamer.

Naast de webshop kun je bij deze ondernemende zussen terecht voor interieuradvies op maat. Ze komen dan langs voor een persoonlijk gesprek en werken de plannen uit  door middel van inspirerend moodboards. Maar uhm, ik heb ook een zusje en ik ben dol op haar maar samenwerken?! Hoe zorgen deze ladies dat ze elkaar niet de hersens inslaan?

“Marlies en ik hadden tegelijkertijd ruimte in onze loopbaan. We verloren onze vaste banen en werden gedwongen goed na te denken over ‘wat nu?’ Onze droom was toch wel om het allemaal zelf te gaan doen. Een webshop op zetten, zelf producten ontwerpen en produceren, leuke samenwerkingen opzoeken met andere creatieven. We besloten het gewoon maar te doen. En sindsdien leren we als nooit te voren! Super uitdagend en kleine en grote successen geven echt een kick omdat je het helemaal zelf hebt bewerkstelligd. En zit er eens iets tegen… dan hebben we elkaar. Het is echt heel fijn om als zussen met elkaar te ondernemen. We maken nauwelijks ruzie. En als we het over iets niet eens zijn, beslist degene met het meest gedurfde plan. Dat pakt eigenlijk altijd goed uit. We trekken elkaar daarmee over de streep. Heel leuk!””

Dat klinkt goed en wat waarschijnlijk ook helpt is dat de zussen beide een andere achtergrond hebben. Marlies heeft Nimeto en Academie Voque gedaan en is visual merchandiser geweest bij een groot warenhuis. Sandra studeerde journalistiek en was hoofdredacteur. Allebei creatief in hun eigen vakgebied.

Zowel Marlies als Sandra zijn in Amersfoort geboren en getogen en niet van plan daar verandering in te brengen. Van buiten zijn hun huizen misschien een beetje van het type dertien in een dozijn. Van binnen zie je veel terug van de stijl van Wonen voor jou. Fris, een tikkie stoer en met subtiele kleuren. Benieuwd? Op Instagram geven ze een tof inkijkje en ik kan je vertellen, dat is smullen geblazen!

Tot slot willen we natuurlijk nog even de favoriete adresjes van deze creatieve zusjes weten. Je vindt ze bijvoorbeeld taartjes etend bij BUUF in de Serre of Brood & Zoets. Shoppend bij Kloos, HiP of Sissy Boy of dansend in het bos op Into the Woods. En uiteraard zijn ze net zo blij als wij dat Sostrene Grene en Blur hun deuren hebben geopend in Amersfoort. In die laatste winkel liggen ook de populaire showrekken, prikborden en leuke kaartjes van Wonen voor jou!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.