Over RtC

About Rock this City

… Rock this wat?! Je weet wel, Amersfoort! De stad die jij hopelijk net zo tof vindt als ik. Want Amersfoort bruist en dat geldt net zo goed voor haar inwoners. Ik kom in ieder geval altijd hele leuke, toffe en inspirerende mensen tegen. Locals met een bijzondere onderneming, een goed verhaal of gewoon een killer outfit. Dat ene winkeltje waar je altijd slaagt of het perfecte terras waar de zon het langste schijnt. Wordt het geen tijd om al deze verhalen en adresjes te verzamelen?

En dat is dus precies wat we gaan doen! Samen met mijn Rocks plaats ik hier dagelijks updates over het leven in de tofste stad van Nederland. Niet alleen de adresjes uit onze little black books komen voorbij. Wat dacht je van lokaal nieuws, (interieur)styling tips, fijne recepten op basis van lokale ingrediënten, het leukste feestje om los op te gaan… Klinkt goed toch? Kortom, het adres voor je dagelijkse dosis Amersfoort… Let’s rock this City!

logo RtC

About Martine

He daar! Welkom en wat leuk dat je meer wilt weten over mij en over Rock this City! Over het hoe en wat van dit platform heb je net kunnen lezen. Mijn twee grote liefdes, schrijven en fotograferen, komen hier samen en zorgen hopelijk bij jou voor een dagelijkse dosis rasechte Amersfoortse inspiratie.

In 2007 verhuisde ik, zonder er ooit geweest te zijn, naar Amersfoort en had al snel een dikke vette crush te pakken. Gelukkig maar, aangezien ik er al woonde 😉 Inmiddels is van een crush geen sprake meer. Niks minder dan dikke vette liefde voor mijn stadje en haar inwoners, dat is het! Er worden sites opgericht voor minder..

Naast Amersfoort-groupie ben ik fotograaf en mede-eigenaar van een online magazine voor moeders want oh ja, ik heb ook nog mijn steentje bijgedragen aan de populatie van Amersfoort in de vorm van drie dochters.

Wil je meer weten? Je kunt me mailen op martine@rockthiscity.nl