Amersfoort is een Little Black Dress!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Amersfoort is een Little Black Dress! | 4 april 2020

Je hebt van die kledingstukken die nooit vervelen en altijd goed zijn. Dat heb ik met mijn uber favoriete Little Black Dress. Of ik nu bloedje chagrijnig (hé, it happens…) mijn bed uit rol of er fluitend een kwartier voor de wekker uitspring. The Little Black Dress (vanaf nu de LBD pleaseee) werkt altijd voor mij.

Dertig graden en zo benauwd dat de mussen van het dak vallen? LBD, slippertjes, mojito en klaar ben je! Wordt het kouder? Gooi er een gestreepte sweater overheen en klaar ben je! Maar ook de eerste nachtvorst trotseer ik prima ’s ochtends op de fiets in mijn LBD. Kwestie van de juiste thermopanty, wollig vest en perfecte winterjas. Oke, ik geef toe dat het vinden van de laatste nogal een bitch kan zijn, maar zelfs dat lukte me vorig jaar. Waar? In Amersfoort natuurlijk want als je erover nadenkt heeft die stad verrassend veel weg van een LBD!

Ik schreef al eerder dat het goed toeven is als de zomer toeslaat in Amersfoort, maar ook in de winter ga ik erg lekker in onze Keistad. Als de eerste lampjes hangen, de terrasverwarmers overuren draaien en ik mijn nek weer bijna breek op de schaatsbaan bijvoorbeeld. Of dan de herfst. Nope, ik ben niet perse fan van regen (uhm, wie wel?!) maar juist als het regent dat het giet zit ik altijd bijzonder lekker binnen, achter een glas dieprode wijn. Of een vers geroerdraait gezond sapje als ik het op ‘mijn heupen’ heb en die LBD wat strak zit😉

Maar daar houdt de vergelijking niet op, want ik ken weinig mensen die het niet goed doen in een LBD. We rennen natuurlijk niet voor niks allemaal op het laatste moment naar de Zara de dag voor kerst.. Het is even zoeken naar het model dat het meest flaterend is voor jou maar dan heb je ook een vriend voor het leven.

Datzelfde geldt voor Amersfoort. Er mogen dan nogal wat import keientrekkers zijn, ik ken er geen één die zich stiekem toch niet thuis voelt. Soms is het even zoeken naar de wijk die het beste bij je past. Zo belandde ik in eerste instantie ooit in Kattenbroek, terwijl ik bij nader inzien toch meer een downtown meisje ben. Oké, oké, ik heb gewoon de pest aan fietsen..

Heb je echter de match made in heaven gevonden dan weet ik zeker dat je net zo gelukkig bent als ik. In je LBD in Amersfoort!

By Martine

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.