Zomer in Amersfoort, yeah baby!

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Zomer in Amersfoort, yeah baby! | 17 juli 2019

Het lijkt misschien zo, maar echt niet elke levende ziel ligt de komende weken op een tropisch strandje. Hoeft ook helemaal niet, want ook voor de thuisblijvers heeft deze parchtige zomer je genoeg te bieden in Amersfoort! Dus mocht jij momenteel als een sippe treurwilg op de bank hangen… don’t en geniet van de zomer in Amersfoort en al het leuks dat onze keistad en haar omgeving te bieden hebben..

Ibiza om de hoek

♥ Wat dacht je van het Henschotermeer a.k.a. Ibiza om de hoek? Met een beetje goede voorbereiding chillen jouw billen zich een slag in de rondte. Ik zeg goedgevulde koelbox mee, even langs de slijter voor een fijn bubbeltje en vergeet vooral je opblaas eenhoorn niet 😉

♥ Uitgebreid koken en summervibes gaan bij mij niet zo goed samen. Gelukkig kom je met een goed gevulde borrelplank een heel eind en natuurlijk vergeten we dan niet om ons calciumgehalte op te krikken met wat fijne kaasjes van De Kopermolen..

♥ Terrasen galore it is dus steek die voetjes in het zand bij Zandfoort aan de Eem of beweeg op de Hof met de zon mee. Vitamin sun in the pocket!

♥ En als je toch op de Hof zit vergeet dan de chocolade cheesecake bij Alberts niet! Cacao was toch sowieso een superfood?

Mysterieus virus

♥ Dit zeggen we natuurlijk niet hardop maar dit is bij uitstek het moment om je vrienden ,die straks wel kaartjes hebben voor Into the Woods, te besmetten met een mysterieus virus. Just saying..

♥ Het blijft vreemd dat de lekkerste ijsjes van Amersfoort op zo’n rare plek zitten, maar vooruit. Its totally worth it!

♥ Heb je toch nog wat moeite om van die bank af te komen? Pak de laptop erbij en doe eens een fijn middagje Funda omdat je nu echt een tuin van 1537459450 m2 wil. In het centrum. En…en…en…

♥ Zomers vragen bij uitstek om tochtjes over het water en varen over de Eem is ZO leuk! Bij voorkeur je laten varen over de Eem en niet zelf gaan pedellen in een opblaaskano natuurlijk. You’ll thank me later 😉

♥ Ik zeg B en jij zegt….. BARBECUEEEEE! Deze zomer barbecueën we tot Jochem Diekerhof geen worstje meer kan zien..

Bye bye bikini body

♥ Ook een mooi experiment. Eindelijk eens testen welke bakkerij nu echt de lekkerste croissants heeft (suggesties zijn altijd welkom)

♥ Of je besluit dat er na bovenstaande weinig meer over is van je bikini body en dus is dit het moment om vast een hardlooprondje uitstippelen. Alleen uitstippelen he, want we weten allemaal dat je zoiets rustig moet opbouwen. Toch? TOCH?!!

♥ Wil je echt elke vorm van inspanning vermijden? Probeer eens een powernapje in het uitgestorven Eemhuis. Deze ervaringsdeskundige zegt ‘doen!’

♥ En last but not least, vergeet niet je een slag in de rondte te genieten deze zomermaanden!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.