Zie ik daar een krokus?

Blogs | Reacties uitgeschakeld voor Zie ik daar een krokus? | 19 februari 2019

Elke zichzelf respecterende Amersfoorter die dit weekend langs de Stadsring is gefietst zal hetzelfde gedacht hebben als ik. YASSSSSSSSS, KROKUSSEN! Want dat betekent maar een ding en ik zou gek zijn als ik dat niet in hoofdletters zou schrijven. LENTE BABY!

Kijk, ergens mogen we natuurlijk niet klagen want Nederland is aardig gematigd qua weersomstandigheden. Ik heb (op een paar centimeter sneeuw na) tenminste weinig gemerkt van epische superstormen. Toch heb ik aardig gemopperd de afgelopen maanden, want laten we eerlijk zijn. Er is weinig eer te behalen aan die eerste weken van het jaar.

Maar happy days are here again! Zodra de krokussen hun kopjes laten zien krijgen we massaal de lente in onze bol. Ik word in elk geval wakker van fluitende vogels. Oke dat is niet helemaal waar want het was toch echt de wekker, maar die vogels waren het tweede dat ik hoorde en dat telt ook!

Met zonder sjaal was misschien best fris vanmorgen op de fiets, maar die blauwe lucht maakte veel goed. Ik heb zin om mijn woonkamermuren roze te verven, de tuin aan te pakken en lange wapperjurken te kopen. Ik heb zelfs zin om op zoek te gaan naar de perfecte bikini en we weten allemaal wat voor ‘mission impossible’ dat is. Mijn fruitschaal puilt uit en mijn beddengoed wappert in de wind (best al een tijdje want echt drogen doet het niet..) maar het gaat om het idee. En eigenlijk kan ik maar een ding concluderen en dat is dat ik er zin in heb….

Lente 2019, ik ben zo klaar voor je!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.