WIN 2 kaarten voor ‘De Passie’ in Flint!

Cultuur | 3 reacties | 28 maart 2018

Gisteravond was het zover, De Passie ging in première en ik was erbij! Vol verwachting toog ik gisteravond naar Flint en uiteraard ging daar een kleine kledingcrisis aan vooraf. Want wat trek je in ‘hemelsnaam’ aan voor een date met Jezus, zijn discipelen en natuurlijk Maria? Het is een beetje als een bruiloft. Je wil Maria niet naar de kroon steken maar ook niet verward worden met een zwerver (dat shabbychic heb ik sowieso nooit onder de knie gekregen). Het kwam gelukkig goed en eenmaal geïnstalleerd in de AFASzaal was ik vooral heel erg benieuwd naar dit spektakel..

De Passie

Voor wie onder een steen lag, De Passie is een theaterconcert dat alweer voor de vierde keer wordt opgevoerd in Flint. De toffe en vooral originele combinatie van Jesus Christ Superstar en de Matthäus Passion is alleen in Amersfoort te zien. Waarom dit zo’n bijzondere productie is lees je HIER!

Première

Als ik enthousiast ben kan ik het tot vervelens toe uren ergens over hebben (vraag maar aan mijn wederhelft). Dat zal ik je vandaag besparen MAAR MAN WAT WAS DIT TOF! Ik heb de volle twee uur ademloos zitten kijken en luisteren. De koppeling die gemaakt wordt tussen de liedjes van Jezus Christ Superstar en de klassieke muziek is zo vloeiend. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat er iets niet klopt. En dat is knap. Want zet maar eens een handvol acteurs, een klassiek orkest, een opera zangeres, een band en een groot kruis op één podium om daar vervolgens een te gek stuk van te maken… Dikke vette chapeau dus voor de regisseur, dirigent, acteurs, de muzikanten en de zangers. Wat zijn jullie goed!!!

WIN

De Passie is aanstaande vrijdag en zaterdag nog te bezoeken en ik zeg ‘mis het niet!’ En pssst…., heb ik even goed nieuws voor jou op deze woensdagochtend. In samenwerking met Flint mag ik namelijk 2! vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van zaterdag 31 maart. De voorstelling begint om 20:15 en duurt tot 22:30. Meedoen aan de winactie is simpel en kan op verschillende manieren:

♦ Laat in een comment hieronder weten dat je mee doet en wie je mee wil nemen naar de voorstelling

♦ Reageer onder het Facebookbericht en tag de persoon die je mee wil nemen

♦ Reageer onder de Instagrampost en tag de persoon die je mee wil nemen

Nog even voor de duidelijkheid, het hoeft dus niet alledrie 😉 De winnaar krijgt aanstaande vrijdagochtend bericht! Veel succes!

Reacties

  • Petra van der Most

    Jaaa, hier wil ik graag naar toe! Verschillende uitvoeringen van Gethsemane live mogen aanschouwen van Ruud. Klasse!! Deze uitvoering zou mooi aansluiten! Wie ik mee neem is nog een verassing.

  • Eigenlijk wil ik hier wel heel graag met mijn dochter Milou heen.

  • Ik wil heel graag naar De Passie. Elk jaar weer ontroert dit verhaal en de muziek me zo erg en staan we weer even een moment stil. Ik neem heel graag iemand van mijn gezin mee. Ik denk dat het nog vechten wordt wie.