Lieve Lente Streekmarkt!

Eten & Drinken Uitgaan | Reacties uitgeschakeld voor Lieve Lente Streekmarkt! | 14 maart 2019

Het Lokaal kennen we natuurlijk! Eten uit de regio, van het seizoen en waar mogelijk biologisch. Oke, eigenlijk was ik al verkocht bij eten 😉  Dit seizoen slaat Het Lokaal de handen ineen met Winkels op Wielen en als daar de lente niet snel van losbarst dan weet ik het ook niet meer..

Lieve Lente Streekmarkt

Grijp je agenda en zet een dikke streep door 30 maart want deze eerste Streekmarkt op het Oliemolenhof belooft een geslaagde te worden. Niet alleen staat alles in het teken van de lente (YES PLEASE!), maar ook is het aanbod een stuk uitgebreider door de samenwerking met Winkels op Wielen. Op deze markt vind je dus ook toffe spulletjes om blij van te worden omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk, gek en net een beetje anders zijn. Een match made in heaven kunnen we wel zeggen!

Naast een hoop oude bekenden zijn er ook een boel fijne, nieuwe deelnemers. Volgens Cor Holtackers van Het Lokaal wordt het dan ook een echte lentemarkt. Denk aan bloemen, planten, ijs en last but not least… fris lentebier! Natuurlijk shop je ook de lekkerste kaas, worst, fruit, paddenstoelen, brood en nog veel meer!

Het Lokaal is drie jaar open

En psssssst, wist jij dat er ook nog wat te vieren valt op 30 maart? Het Lokaal is dan namelijk alweer 3 jaar open, wow! Kom dus lekker barbecuen met chef-kok Tobias na de streekmarkt. Tijdens de enige, echte lente berbecue proef je lokaal lekkers als vlees, vis en vegan-friendly opties. Meer informatie over de streemarkt en de barbecue vind je hier!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.