De Amersfoort Fiets op Lepeltje Lepeltje

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor De Amersfoort Fiets op Lepeltje Lepeltje | 5 juni 2019

Ben je een beetje Amersfoorter, dan is de kans groot dat je vanaf vandaag in hongerstaking gaat. Misschien nog een kopje bouillon hier en een crackertje daar, maar verder sparen we natuurlijk massaal onze krachten tot HET eetfestival van het jaar weer losbarst. Dit Pinksterweekend is het weer tijd voor Lepeltje Lepeltje! Can i hear a woop woop….!

Lepeltje wattes?!

Heb jij onder een kei gelegen de afgelopen jaren en gaat er geen belletje rinkelen, dan zal ik je even helpen. Lepeltje Lepeltje is een foodfestival afkomstig uit de keuken van Kultlab (het bedrijf achter bekende events als Gluren bij de Buren, Into the Woods en Kannen en Kruiken). Vanaf vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni verandert het Burgemeester Brouwerplantsoen in een groot eetorgasme en geloof mij, dat wil je! Tel daar lekkere live muziek, een ‘mooie dingen markt’ en een tof programma voor de kleintjes bij op en je bent wel een dagje onder de pannen. En weet je wie er ook zijn? Onze vrienden van Broers Fietsenreparateurs!

Eten en fietsen

We schreven al eerder (HIER) over de vette Amersfoort fiets, een initiatief van Broers Fietsenreparateurs en Fixiebrothers. Inmiddels zie je deze rode duivels regelmatig voorbij flitsen in de stad, maar mocht jij benieuwd zijn hoe ze er van dichtbij uitzien dan kun je ze ook vinden op Lepeltje Lepeltje. Altijd fijn om na al dat gevreet ook even in actie te komen. Ik zou dus zeker even een proefrondje maken, wedden dat je zo verkocht bent. De Amersfoort fiets is uiteraard een limited edition en er zijn er honderd geproduceerd. Wacht dus niet te lang want er zijn nog maar een aantal exemplaren beschikbaar.

De Amersfoort Fiets

De Amersfoort Fiets is eind vorig jaar gelanceerd door Fixiebrothers in samenwerking met Broers Fietsenreparateurs als eerbetoon aan de tofste stad van Nederland. De perfecte combinatie van oerdegelijk en ‘ik wil het nu’ tof. Zo vind je diverse Amersfoortse hotspots terug op de fiets en rijdt hij als een zonnetje. Gaat dat dus zien op Lepeltje Lepeltje dit weekend!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.