Fixiebrothers en het grote mysterie…

Nieuws | 1 reactie | 19 september 2018

Vorige week poste ik op Instagram een foto van een mysterieuze poster. Nu heb ik mijn lezers ‘kei hoog’ zitten dus ik twijfelde geen seconde dat dit mysterie binnen no time opgehelderd zou zijn. Maar mensen, ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat nogal tegen viel. Want de gouden tip liet op zich wachten. Gelukkig hebben de Fixiebrothers me inmiddels uit mijn lijden verlost en aangezien ik de beroerdste niet ben deel ik dit hot news graag met jou!

Amersfoort, Bedankt!

Want niemand minder dan de tofste fietsenbouwers van Amersfoort en omstreken zijn gestart met het project ‘Amersfoort, Bedankt!’ Inmiddels bestaan de Fixiebrothers namelijk alweer vijf jaar en dat komt mede door alle Amersfoorters die besloten dat ze meer wilden dan een krakkemikkig krot. Zowel Yannick als Tamor, a.k.a. de Fixie-Godfathers, zijn beiden geboren en getogen in Amersfoort en na vijf jaar succesvol ondernemen besloten ze dat het tijd was iets terug te doen voor hun hometown. Daarom zeggen ze “Amersfoort, Bedankt!”

En bij een beetje ‘dankjewel’ hoort natuurlijk een cadeautje. Daarom werd in samenwerking met een Amersfoortse ontwerper the one and only Amersfoort Fiets ontworpen. De fiets zal tegen kostprijs verkocht worden en de oplage is klein. Een echt collectors item dus met typische kenmerken van de leukste stad van Nederland;). Extra leuk om te weten is dat een deel van de omzet gestoken wordt in de verkeersveiligheid van Amersfoort.

In de gaten houden dus die Fixiebrothers, want de fiets wordt verkocht via een website die binnenkort officieel gelanceerd wordt. To be continued 😉

 

Reacties