FixieBrothers: Fietsen als een baas!

Nieuws Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor FixieBrothers: Fietsen als een baas! | 7 oktober 2019

In een kikkerlandje als het onze kun je er eigenlijk niet buiten. En daarom wordt elke kleuter met het zweet in de bilnaad op een glimmend fietsje gehesen. Drie, twee, een en trappen maar… Gefeliciteerd, je hebt zojuist geleerd om Neerlands favoriete vervoersmiddel te bedwingen!

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo’n fietser ben. Begrijp me niet verkeerd, ik doe het dagelijks want iets met a en b. Maar ervan genieten? Mwah niet echt. Nu zal het feit dat ik de afgelopen 20 jaar voornamelijk op barrels heb rondgereden niet helpen. Natuurlijk is een fiets een goede investering, maar dat is mijn schoenkast ook, capiche?

Maar op mijn verjaardag afgelopen voorjaar kwam daar verandering in. Ineens was ik de trotse eigenaar van een gloedjenieuwe fiets en niet zomaar eentje mensen. Ten eerste is ze ( het is absoluut een meisje!) geel. Eigenlijk zou ik dus nu kunnen stoppen want jee, ze is dus geel en i loveeeee geel! Sunshine op twee wielen, dat is het!

Maar nu doe ik de FixieBrothers tekort, want daar komt dit plaatje vandaan. En behalve pretty as HELL is mijn fiets dus ook nog eens heel erg stevig, stabiel en rijdt ze als een zonnetje. Als zelfs ik mensen in haal dan weet je dat het aan de fiets ligt. De spatbord stangen zijn extra stevig en je kunt er gewoon op staan. Ik dacht eerst nog ‘why?’ maar mijn drie aartsluie dochters hebben dit nut inmiddels bewezen. Een stukkie meeliften is namelijk geen enkel probleem. Daarnaast zijn alle boutjes van roestvrij staal en laten we eerlijk zijn. It Ain’t Ibiza hiero en mijn fiets moet gewoon bestand zijn tegen dit tyfus bij tijd en wijle ongezellige klimaat.

Inmiddels rijd ik een half jaar op mijn gele vriendin en ik ben nog net zo verliefd als de eerste dag. Ik glibber niet meer op mijn plaat tijdens ‘kastanje – natte blaadjes – k*teikels’ seizoen. Ik heb nog geen een keer de banden hoeven oppompen en zei ik al hoe hard ik ineens kan fietsen 😉

Zoek jij ook een nieuwe vriend(in)? Swipe dan niet naar rechts, maar neem eens een kijkje bij onze Amersfoorste vrienden de FixieBrothers. Ze doen ontzettend toffe projecten (ook voor grote ondernemingen) en zijn absoluut de moeite van het volgen waard!

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.