sara.anne studio X BLUR

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor sara.anne studio X BLUR | 14 februari 2019

Als er bij het woordje duurzaam geen bellen bij jou gaan rinkelen, dan heb je duidelijk onder een steen gelegen. Begrijp me niet verkeerd want ik ben zelf ook geen toegewijde activist die protesteert bij de klimaattop. Not at all zelfs kan ik je vertellen. Maar er zijn andere manieren om je steentje bij te dragen, hoe klein dat steentje ook mag lijken. Kies vooral wat bij jou past!

Duurzame kledingkast

Maar wat als ik vertel dat je twee vliegen in een klap kunt slaan? Een toffe nieuwe outfit uit de kast van een van de leukste illustratoren van Amersfoort! Ha, nu heb ik je aandacht he… 😉

We hebben al vaker geschreven over BLUR, de enige echte conceptstore, waar duurzaam en f*cking mooi altijd hand in hand gaan. Deze maand slaat BLUR de handen ineen met een andere favoriet van ons team, namelijk Sara Bartels van sara.anne studio. Dus de komende weken shop je lekker uit haar kast. En le boyfriend kan gewoon mee als je even langs BLUR gaat, want ook Sara’s vriend Niels heeft lekker opgeruimd.

Klinkt als een goed plan he? En dat is het ook! Dus ik zeg plunderen die kast van Sara, maar laat je wel wat voor mij over..?

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.