They see mee rollin..

Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor They see mee rollin.. | 25 januari 2019

Mocht het je ontgaan zijn, HET IS VRIJDAG MENSEN. En ja, dat moest in hoofdletters. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar het idee van weekend is toch wel een beetje wat me op de been houdt deze lage, donkere dagen. Uitslapen, krantje lezen, lekkere hapjes, vergeten dat je meedeed aan dry january (wie bedenkt zoiets überhaupt?!). Dat zijn toch wel de zaken die het weekend ‘the most wonderful time’ van de week maken..

Voor een berg lucky early birds is het dit weekend extra feest, want vandaag is de oplevering van de enige, echte Amersfoort Fiets. Mocht het je ontgaan zijn, deze TE toffe fiets is de ode van de Fixiebrothers aan de leukste stad van Nederland. Een echte must have dus voor elke keientrekker, maar wacht niet te lang want er is nog slechts een gelimiteerd aantal fietsen beschikbaar. Logisch natuurlijk, want wie wil er nu niet in stijl door de stad peddelen?!

Feestje!

Voor alle nieuwe eigenaren is vandaag de dag waar met smacht op gewacht is want het is ein-de-lijk tijd voor de uitlevering van de Amersfoort Fietsen! Heb jij er eentje gekocht? Dan ben je vandaag vanaf 17:00 uur van harte uitgenodigd bij Broers Fietsreparateurs in de Nieuwe Stad. Daar haal je niet alleen je nieuwe fiets op, maar geniet je direct van een borrel en een lekker hapje. Een nieuwe fiets is tenslotte een feestje!

En pssst…. Mocht je nu uit elkaar knappen van jaloezie dan snappen wij dat volledig. Neem in dat geval snel een kijkje op www.deamersfoortfiets.nl want bestellen kan nog steeds!

Bron foto kop & foto 2 artikel

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.