The Rocks

Meet the rocks! Want ik ben natuurlijk niet de enige Amersfoort groupie.. Daarom word ik bijgestaan door deze toffe mensen! Ze houden je op de hoogte van hun leven, geven je de beste tips op het gebied van hotspots en toveren de lekkerste recepten uit hun keuken die ze graag met jou delen. Want dat is waar het hier om draait! Jou voorzien in je dagelijkse dosis Amersfoort, so let’s ROCK THIS CITY!

Wiepie (27) Export Fries, nep Amersfoortse. Liefde voor haar bij elkaar geraapte gezin bestaand uit een zoon, kadodochter en dochter, die ze alledrie het grootste gedeelte van de week over de vloer heeft. Never a dull moment! Voor een fri(e)s(s)e blik, over het leven in & naast de grote stad.

Selma is gemaakt,geboren en getogen Amersfoortse, een echte Keientrekker, getrouwd, twee prachtige en voorbeeldige kindjes. 😉 Werkzaam jawel in Amersfoort…Altijd in en om de binnenstad gewoond en sinds kort grootgrondbezitter van een prachtig, maar oud pand aan de rand van de stad. Tijd voor een jarenlang bouwproject (help, mijn man is klusser) waar we hier graag opd e hoogte worden gehouden van de vorderingen. Verder af en toe een update van een werkende, niet stil zittende moeder met een heerlijk sociaal netwerk en altijd 1001 plannen en ideeën!

Meet ‘Papa X‘! Deze mystery man uit Vathorst houdt je op de hoogte van het wel en wee in nieuwbouw town 😉

Lydia, hot mama en powerchick die haar drukke baan combineert met haar gezin (drie zoontjes) en een healthy lifestyle. Oh en hadden we al gezegd dat ze daarnaast ook nog tijd heeft om goddelijke baksels uit haar keuken te toveren. Hoe dan?! Dat vragen wij ons ook af, maar zolang wij mogen proeven van die heerlijke taarten hoor je ons niet klagen!