Duurzaam summerproof met Absolutely Everything!

Winkelen | Reacties uitgeschakeld voor Duurzaam summerproof met Absolutely Everything! | 1 februari 2020

Heb jij recent nog in je weer-app gekeken? Niet? Nu doen en juichen maar! Het duurde even en het was soms zwaar (damn you herfst 2.0!), maar de lente is hier. Even een dansje doen, ben zo terug! Want net als jij kan ik niet wachten. De zon op mijn snoet, hopen dat ik ein-de-lijk van die schattige sproetjes krijg, met zonder jas en natuurlijk blote benen. Ik wil het allemaal! Als de berichten kloppen zou het een dezer dagen zomaar rokjesdag 2019 zijn, so you better be prepared en dan wel een beetje duurzaam graag..

Duurzaam

Nu ben ik zeker niet vies van een snelle update van mijn garderobe volgens de laatste trends. Maar hoe leuk is het om duurzaamheid ook door te voeren in je garderobekast? Ging ik vroeger nog kokhalzen als iemand me meenam naar een morsige tweedehandswinkel waar het rook naar mijn dode oudtante. Inmiddels weet ik allang dat ‘tweedehands’ een prima alternatief is als je op zoek bent naar originele, tijdloze items waar de kwaliteit vaak tien keer beter van is dan bij de doorsnee ketens. Je moet alleen wel even weten waar je moet zoeken..

Absolutely Everything

In Amersfoort vind je zo’n duurzaam pareltje bij VINT. Een van de ondernemers is namelijk Absolutely Everything, en daar moet je zijn als je op zoek bent naar ‘vintage, styling & circular fashion‘! Op Instagram word je regelmatig op de hoogte gehouden van de toffe nieuwe items zodat je weet wanneer je op de fiets richting VINT moet springen. Ik heb de laatste tijd alweer heel veel fijns voorbij zien komen dus eigenlijk heb ik nu al spijt van dit artikel 😉

Je vindt VINT (hehe..) aan de Nijverheidsweg-Noord 74 in Amersfoort. En zoals je weet ben je bij VINT meestal wel even zoet.

Reacties

Je kunt geen reacties plaatsen.